• We invite you to join UKWorkshop.
    Members can turn off viewing Ads!

Google , this forum and my p/c.....Whats up?

UKworkshop.co.uk

Help Support UKworkshop.co.uk:

toolsntat

Yep, I collect tools and tat
Joined
8 Dec 2007
Messages
1,873
Reaction score
209
Location
Leicestershire England
Yesterday I lost Google search ability and every click to another page or refresh on this forum takes appx 15 seconds to appear :twisted: While waiting for this site it says it is trying to connect to google so I am thinking the 2 are linked in some way :?:

All other functions and forums etc work as normal 8)

Have deleted all history etc but still plays up.....

Any idea's :idea: please.....

Andy
 

doorframe

Established Member
Joined
22 Dec 2010
Messages
973
Reaction score
0
Location
Essex
What browser are you using?

If I use this site with IE I get various issues. GoogleAds causes pages not to load until I've left clicked at least 4 or 5 times on the header (or the back button etc), and the page loading speed is very slow, and posting is almost impossible.

It's OK at home, though :?

Google Chrome however is lightning fast even on my works PC, with no GoogleAds problems.

HTH,

Roy
 

Benchwayze

Established Member
Joined
10 Mar 2007
Messages
9,450
Reaction score
108
Location
West Muddylands
I just changed from Firefox, for the same issues. I tried Google Chrome, but it will insist on junking my chosen home page and giving me some naff search page, that I de installed. (Or I thought I had!) I'm thinking of going to Opera or Sierra. 8)
 
Top