• We invite you to join UKWorkshop.
    Members can turn off viewing Ads!

New Posts Error???

UKworkshop.co.uk

Help Support UKworkshop.co.uk:

Aragorn

Established Member
Joined
6 Feb 2004
Messages
1,331
Reaction score
0
Location
East Sussex
Hi Charley
When I log on (automatically) I'm not getting the orange tags for new posts. The forum is telling me I have no new posts when this isn't the case.
I haven't changed anything my end, so just wondering if this is a forum problem.
Anyone else getting this today?
 

thomaskennedy

Established Member
Joined
8 Mar 2004
Messages
549
Reaction score
0
Location
Huddersfield, West Yorkshire
Hi Aragorn,

I sometimes get this, but i usually get it when i have replied to a certain topic...Then all the forums are marked as read :?

Dunno what the problem is!!

Ta

Tom
 

Aragorn

Established Member
Joined
6 Feb 2004
Messages
1,331
Reaction score
0
Location
East Sussex
Charley - never mind. It seems to be working now.
Do you know what might have happened so that I can prevent it in future?
 

Charley

Established Member
Joined
24 Aug 2002
Messages
2,072
Reaction score
7
Location
Collingham
Hi,

Sorry only just seen this post....

It happens to me on all PHPBB forums when I visit the board, close the browser then go back to the site.
 

Aragorn

Established Member
Joined
6 Feb 2004
Messages
1,331
Reaction score
0
Location
East Sussex
Yep - that happens to me too. Very annoying. If I open the forum, I have to read every new post, otherwise they're "lost" :roll:
Well... obviously I don't have to read every new post :oops:
Is there no way around this :?:
 

Charley

Established Member
Joined
24 Aug 2002
Messages
2,072
Reaction score
7
Location
Collingham
You could try emailing PHPBB (The makers of this forum script).....
 
Top