Quantcast

CL4 variable speed controler malfunction

UKworkshop.co.uk

Help Support UKworkshop.co.uk:

ses

New member
Joined
25 Apr 2012
Messages
2
Reaction score
0
Location
crewkerne ,england
i have had a cl4 lathe for about a year and find it in general ok with no problems ,
i was using it yesterday as usuall and everything was good , however when i switched it on today i find that the variable speed controler
isn't working , it either goes dead slow or maximum speed , after taking off the front panell i am confronted with a grey box and a red electronic (red) readout saying "Err" is there anything i can do myself to fix this ?
 

jumps

Established Member
Joined
29 Nov 2010
Messages
937
Reaction score
0
Location
kent
ses":354u4bp6 said:
i have had a cl4 lathe for about a year and find it in general ok with no problems ,
i was using it yesterday as usuall and everything was good , however when i switched it on today i find that the variable speed controler
isn't working , it either goes dead slow or maximum speed , after taking off the front panell i am confronted with a grey box and a red electronic (red) readout saying "Err" is there anything i can do myself to fix this ?
if you call Record Power's helpline they will tell you (if there's anything you can do....)

it will be under warantee, and they won't want to arrange to sort it if it can be easily fixed by you!
 

boysie39

Established Member
Joined
6 Sep 2007
Messages
2,572
Reaction score
0
Location
carlow Ireland
As jumps said Record Power should let you know , just let them know that you have made enquires on a forum .
 

Latest posts

Top