• We invite you to join UKWorkshop.
    Members can turn off viewing Ads!

Search results

UKworkshop.co.uk

Help Support UKworkshop.co.uk:

  1. seanybaby

    Sold Tornado 1/2" router bits

    Unused. £60
  2. seanybaby

    For Sale Wixey Digital Angle Guage

    Sat in a drawer for the last 7 years unused, new battery installed. £20
  3. seanybaby

    For Sale Burry Walnut Veneer

    Approx 24 leaves per pack. £50
  4. seanybaby

    SOLD - Wood Turning items

    Approx 60 pieces here. Mainly from Axminster i think. £50
  5. seanybaby

    SOLD - Box of hinges, suit a box maker

    160 Hinges including box £80
  6. seanybaby

    SOLD - Veritas Mk.II Honing System

    £30
  7. seanybaby

    SOLD - 3 Old Routers

    £25
  8. seanybaby

    SOLD - Pocket hole jig

    Unused. £30
  9. seanybaby

    SOLD - Leigh dovetail jig D4

    £70
  10. seanybaby

    Walnut veneer

    5 packs, approx 24 leaves in each. £50
  11. seanybaby

    SOLD - Random boards of timber

    Collection from March, Cambridgeshire, or i can post for extra.
  12. seanybaby

    SOLD - Festool systainer with 44 blum soft close hinges

    Festool systainer with 44 blum soft close hinges £60 delivered
  13. seanybaby

    SOLD - Walnut Veneer

    10 packs approx 24 leaves £80 or choose 5 for £40
  14. seanybaby

    SOLD - Walnut veneer

    8 packs of walnut approx 24 leaves in each, Average about 400mm long. £80 delivered.
  15. seanybaby

    Lacewood veneer

    £35 delivered
  16. seanybaby

    Bubinga veneer

    Figured bubinga veneer 600x2800 approx Couple of pieces of solid as well, not as figured though 270x590x18 510x130x18 £70 delivered
  17. seanybaby

    SOLD - Masur birch veneer

    Masur birch veneer 600 x 2200 approx Looks really nice when polished up. £60 delivered
  18. seanybaby

    SOLD - Walnut veneer

    8 packs of walnut approx 24 leaves in each, Average about 400mm long. 1 leaf of rosewood? £80 delivered
  19. seanybaby

    SOLD - Woodturning blanks 30kg

    Various species / sizes £80 delivered
  20. seanybaby

    SOLD - Stringing ebony / maple

    35 lengths Ebony about 4mm square 17 lengths of Maple (i think) about 3mm square 16 lengths of various stringing All approx 1m long £70 delivered
Top