• We invite you to join UKWorkshop.
    Members can turn off viewing Ads!

Recent content by seanybaby

UKworkshop.co.uk

Help Support UKworkshop.co.uk:

  1. seanybaby

    Sold Tornado 1/2" router bits

    Unused. £60
  2. seanybaby

    For Sale Wixey Digital Angle Guage

    Sat in a drawer for the last 7 years unused, new battery installed. £20
  3. seanybaby

    For Sale Burry Walnut Veneer

    Approx 24 leaves per pack. £50
  4. seanybaby

    Bubinga veneer

    I'm afraid I'm not. I'm on my way to Thailand for 2 months, I'll be back early February. I will message you when I get back if your still interested ;)
  5. seanybaby

    SOLD - Leigh dovetail jig D4

    Yeah, got your PMs. It will be in the post tomorrow morning for you. Had an unexpected busy day today. Thanks Sean
  6. seanybaby

    SOLD - Box of hinges, suit a box maker

    No worries, its yours. Same address?
  7. seanybaby

    Bubinga veneer

    OK, deal! You want to collect?
  8. seanybaby

    SOLD - Wood Turning items

    Yeah :)
  9. seanybaby

    SOLD - Wood Turning items

    Approx 60 pieces here. Mainly from Axminster i think. £50
  10. seanybaby

    SOLD - Box of hinges, suit a box maker

    160 Hinges including box £80
  11. seanybaby

    Bubinga veneer

    Mmm, depends, what kind of biscuits?
  12. seanybaby

    SOLD - Pocket hole jig

    I'll PM you
  13. seanybaby

    SOLD - Veritas Mk.II Honing System

    Ian, no worries. You have a PM
  14. seanybaby

    SOLD - Veritas Mk.II Honing System

    £30
  15. seanybaby

    SOLD - 3 Old Routers

    £25
Top